Diensten

Welkom!
Welkom op onze website, hier kunt u terecht voor al onze (contact)informatie.
Telefoonnummers:    06-31973850
 06-31973851

Taxi van Grinsven biedt diverse diensten aan

Taxivervoer

Wij vervoeren particulieren en zakelijke klanten naar elke bestemming die u wenst in binnen- en buitenland. 1 t/m 4 personen is personenautotarief, t/m 8 personen is bustarief.

Luchthavenvervoer

U wilt zonder zorgen, veilig en betrouwbaar, naar de luchthaven van uw keuze. Geen gesleep met bagage, wachten op de bus en rennen op een treinstation. Gewoon, van uw voordeur naar de vertrekhal. En bij thuiskomst een nette chauffeur die op u staat te wachten en u netjes naar huis brengt. Een taxi  kost misschien een paar tientjes extra, eerlijk is eerlijk, maar dat is het dubbel en dwars waard !   Uw vakantie begint immers op het moment dat u thuis de voordeur achter u dichttrekt !

Bel ons voor een eerlijke prijs !

Zakelijk vervoer

Steeds meer bedrijven laten hun zakenrelaties of personeelsleden met de taxi reizen, zodat deze hun meeting in de auto kunnen voorbereiden, of uitgerust op plaats van bestemming arriveren. Reistijd wordt werktijd of rusttijd.

Onze gediplomeerde chauffeurs zorgen ervoor dat hun gasten zich op hun gemak voelen in onze luxe voertuigen en dat zij veilig op hun plaats van bestemming aankomen. 

Zakelijk vervoer is mogelijk voor vervoer van A naar B maar ook voor een halve/hele dag of per uur, net wat u wenst! Het is ook mogelijk dat één van onze chauffeurs u de hele dag begeleidt, wanneer u bijvoorbeeld op meerdere locaties op één dag moet zijn. 

Neem contact met ons op voor een scherpe offerte op maat !

Koeriersdiensten

U wilt met spoed uw zakelijke of privepost op een bestemming hebben, in binnenland of buitenland ? Geen probleem ! Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor, tegen zeer scherpe tarieven.